Grunnstenen til Granrud Bilverksted AS ble lagt allerede i 1950, da Ola Granrud – far til dagens eier – etablerte verksted. Ola drev med reparasjon av bilder og sykler, mens broren John drev BP bensinstasjon i samme bygget.

Ola forhandlet etter hvert også nye biler, Moskwich og senere Lada. Sønnen Helge Granrud kom inn i driften, og bedriften tilegnet seg snart store markedsandeler. Nå ble bilmerket Daithatsu også solgt her, mens bedriften i dag er forhandler av nybilmerkene Kia og Isuzu. Det gode salget av nybiler gjør naturligvis at bedriften også har et særdeles godt utvalg i brukbil – av alle merker og typer.

Granrud Bilverksted AS driver fortsatt et moderne bilverksted, tidsriktig utstyrt og med faglærte og dyktige medarbeidere som står klar til å hjelpe deg. Her utføres selvfølgelig også service og såkalt EU-kontroll på alle bilmerker.

Bedriften kunne i 2003 ønske velkommen til nye og flotte lokaler på Plassen Industriområde i Alvdal, bare et par kilometer unna de gamle lokalene.

Alle bruktbiler leveres garanti og tilstandsrapport, mens Kia f.eks er kjent for sin 7 års nybilgaranti. Vi tilbyr også svært gunstig finansiering når du handler bil, og vi tar din gamle bil i innbytte når du kjøper ny bil av oss. Velkommen innom oss for en visning og en uforpliktende bilprat. hos oss møter du folk som er opptatt av at du som kunde skulle være fornøyd og ha et problemfritt bilhold